Vughterstraat: komst Le Garderobe/Runnersworld verhuist

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-02-2008 De sportzaak Runnersworld, nu nog gevestigd op Vughterstraat 5, verhuist eind februari 2008 naar de Verwersstraat 22. Op dat punt was de herenmodezaak Max  gevestigd. Max concentreerde zich aan de overzijde [voorheen Vennix]. Runnersworld in de Vughterstraat is uit zijn jasje gegroeid en krijgt een royalere winkelbemeting. Runnersworld is gespecialiseerd in sportschoeisel en sportkleding en allerlei accessoires.

Zoals onderstaand al bericht [9-12-2006] betrekt Linolux [nu in de Arena] binnenkort het pand van Cartoon Classics op nummer 41.

-Naast Club 23 opVughterstraat 97 waar de Russisch/Poolse speciaalzaak ANI [serviezen en delicatessen] vertrok naar de Rijnstraat 471, komt binnenkort [februari 2008] Le Garderobe [Pret à Porter].
De Vughterstraat. foto © paul kriele, 6 juni 2008.

Schoenenzaak Tot
  den bosch, 24 oktober 2006.
Op Vughterstraat 63, een pand van Van Mourik uit Vught, dat al vele bestemmingen heeft gekend, vestigt zich de heren- en damesschoenenzaak 'Tot'. Het interieur krijgt na een kleine verbouwing een nieuwe verflaag. Gezien de weingi adequate informatie die verstrekt werd, hebben deze zakenlui de p.r. en de advertising over het hoofd gezien.