Veel leegstand in Vughterstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-12-2007 In de Vughterstraat vallen de winkels op die gaan verhuizen of stoppen.
-Vooraan op nummer 6 Dat is het voormalige reisbureau waarin laatstelijk Vazen en zo zat. Die komt vrij vanwege opheffing Het pand is van Hans van den Dongen die er het liefst een Gaudi-achtig pand, zoals dat van Elco Meewis op Achter ’t Verguld Harnas staat, wil neerzetten.
-Pieternel  op nummer 45 is, zoals gemeld, gestopt en houdt uitverkoop.
-Even daarvoor- op nummer 41 -gaat zich in janauri 2008 Linolux vestigen. Deze zaak in beddegoed en ander textiel, zit nu nog in de Arena.
Een stukje Vughterstraat nabij de Berewoutstraat.
foto © paul kriele, 13 juli 2008. 

-Op nummer 53 - staat Wubbels bedden -al leeg, maar de kleine speciaalzaak van Wubbels op nummer 92 houdt nog uitverkoop.
-We steken even over naar de dierenspeciaalzaak en de kookwinkel. Daar tussenin – op nummer 60- zit een niet zo opvallende speciaalzaak Game Force met allerlei spellen. Deze zaak gaat verhuizen, maar waarheen? 
-Even voorbij de beddenzaak, op nummer 61, was Tot schoenen, die opheffingsuitverkoop houdt. Deze zaak ligt tussen het pas geopende Lande Rijk en Appels & peren [lingerie].

-Op nummer 85 zat De Natuurwinkel. Die is onder de naam de Biotoop verhuisd naar het einde van de straat [Helipand]. Maar het pand op nr. 85 staat nog leeg.

Naast Wubbels speciaalzaak zit de tapijtenzaak van Malalel, op nummer 94. Die heeft intussen ook al de overkant, de voormalige Wereldwinkel op 91, in gebruik genomen.De voormalige wereldwinkel nu Malajel op Vughterstraat 91.

foto © paul kriele, 2 december 2008.-Naast Club 23 is de Russisch/Poolse speciaalzaak ANI in serviezen en delicatessen op nr. 97 verhuisd naar de Rijnstraat 471. 

Ook in de Verwersstraat 26 het sjieke [Italiaanse] kleding op maat van de gebrs. Eppo en Jan Joosten Alvezo en in de Kolperstraat nr. 16 staat Rolanda’s dameskledingwinkel in grote maten [ivm verhuizing] leeg. Dit perceel herbergt overigens ook nog enkele kantoren [Holtrop] als huurders. © paul kriele


Terug naar boven