Lingeriezaak Livera terug op Schapenmarkt 24

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-01-2013 | Gewijzigd op: 03-05-2013
De lingeriezaak Livera, die vroeger [25 jaar geleden] al op de Schapenmarkt zat, keert daar weer terug, maar voortaan op Schapenmarkt 24. Dat is het pand van voorheen bakkerij/ lunchroom 't Kupke van Harrie van de Berg. Daar vestigt zich deze lingeriezaak weer.


De voormalige beddentextielzaak op Vughterstraat nummer 41, voorheen Linolux, neemt tijdelijk Bart Meesters met een carnavalscollectie in.

Vughterstraat 41, waar voorheen Linolux zat, gaat  tijdelijk ingenomen worden door de carnavalswinkel van Bart Meesters. Linolux stopt definitief. De voormalige bakkerij Het Kupke op de Schapenmarkt 24 wordt de lingeriezaak Livera.
foto's © paul kriele, 4 september 2012 en 8 januari 2013.

De voormalige bakkerij Het Kupke op de Schapenmarkt 24 werd in september 2012 leeggeruimd en in december 2012, na een verbouwing, opgeleverd. Het pand, met 3 appartementen op de etages staat klaar voor de verhuur. Op de begane grond gaat zich Livera vestigen. Aan de zijde Achter het Verguld Harnas zit de toegang tot de appratementen. De gang vanaf deze voordeur komt uit op een binnenplaats, die  voorheen de bakkerij  was.

Op Vugherstraat 41 zat de meer op linnen en tafetextiel gerichte zaak Linolux. Deze zaak is inmiddels gestopt.