ADC wil verhuizen maar Gemeente dwarsboomt

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-04-2013 | Gewijzigd op: 26-04-2013
Het bekende repro –en kopieerbedrijf ADC op het einde van de Vughterstraat, dat twee jaar geleden samenging met Heli, heeft haar oog laten vallen op de overkant, de voormalige garage van Pompen & Verlouw. Dat perceel staat al jaren leeg, werd opgeknapt, staat zelfs te huur, en... er was al een teveel eisende kandidaat, maar die is nu afgehaakt. Dus.... 

De voormalige garage van Pompen Verlouw die al jaren leeg staat
foto´s © paul kriele, 25 april 2013.
ADC op het einde van de Vughterstaat, maar wel dichtbij de Ponte Palazzo! wil graag naar het veel grotere perceel aan  de over kant..

ADC wil het complex graag huren, maar wordt al jaren aan het lijntje gehouden. Eigenaresse van ADC, mevrouw Yuwong Chou is hoogst verbaasd over zoveel bureaucratie en de afhoudende opstelling van de gemeente. ´Het blijft allemaal zo onzeker,´ zegt ze.
Chou: ’We willen graag in de stad blijven. Pompen & Verlouw biedt ons de ideale oppervlakte.
Op de begane grond kunnen we de hele zaak groots uitbreiden, met een presentatie aan de straatzijde, waar ook de printafdeling komt. Dit is een ideale combinatie met de ingang aan de Parklaan als toegang voor laden en lossen en als parkeergarage. Jammer dat de ambtenaren niet op korte termijn met ons mee kunnen denken,´ stelt Chou, die aangeeft dat de intrek natuurlijk nog afhankelijk is van de huurprijs. En er zullen wat technische aanpassingen dienen te gebeuren.

Chou zegt het niet met zoveel woorden, maar heeft zich al in een andere stad georiënteerd: ´Ik loop al jaren met deze onzekerheid. Een bedrijf dat in de eigen gemeente wil verhuizen, wordt totaal genegeerd !´ 

Mevrouw Chou mag dan na jaren eind mei in de garage  ´eens komen kijken… ‘.