Boulevardtheater: Duizelingwekkende reis in tent op Wilhelminaplein

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-08-2015 | Gewijzigd op: 04-08-2015
Op het Wilhelminaplein, voorheen Heetmanplein, staat een enorme witte, wat de ontwerpster Cockey Eck noemt, opblaasstructuur, zeg maar tent.
Daar kan de bezoeker aan de Boulevard vanaf vrijdag 7 augustus- continu - dagelijks vanaf 15.00-21.00 uur een duizelingwekkende theatrale reis maken. Je maakt die tocht, Individueel, dus op zijn/haar eentje om alles goed te kunnen beleven. Er kunnen maximaal 15 man tegelijk in deze spiraalvormige tent, hoewel er wel een paar honderd bezoekers tegelijk in zouden kunnen.
De voor Den Bosch unieke 'sound scape' is een première en wel zo bijzonder dat je als je er na enkele minuten uitkomt niet meer weet waar je bent, aldus  productieleider Ruben Bosch, die er verder niets over los wil laten.

   
Een enorme witte tent in de vorm van een spiraal, staat
op het Wilhelminaplein voor de muziek / theaterbelevenis' Curve'. Een unieke première voor Den Bosch
.

foto's © paul kriele, 4 augustus 2015.
 
 
Deze Curve-voorstelling is een productie van Schweigman/Het Houten Huis, die al eerder op de Boulevard waren, legt Charlotte Schulz  van de communicatie uit. Curve wordt gerealiseerd door Boukje Schweigmann en Cocky Eck samen met muziekcomponist Martin Franke van Het Houten Huis.