Boulevardaffiches bij veilinghuis Sabba in de verkoop

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-12-2017

De affiches die grafisch vormgever en fotograaf Karin Jonkers de voorbije 29 jaar voor Theaterfestival Boulevard maakte, komen nu ter veiling.Veilinghuis Sabben biedt ze nu te koop aan.

Bericht dd. 20 juli 2017 Affiches Boulevard ter veiling aangeboden.

De affiches die grafisch vormgever en  foto graaf Karin Jonkers de voorbije 29 jaar voor Theaterfestival Boulevard maakte wordeneinbd dit jaar ter veiling aangeboden. Het gaat om 29 jaar waarin de in Veghel geboren, maar in Sint-Michielsgestel wonende kunstenaar in totaal 29 affiches ontwierp. Onder het directeurschap van Viktorien van Hulst is daar een eind aan gekomen.  De Boulevard wil een nieuwe weg inslaan. 

Een van de eerste affiches [1989]
die Karin Jonkers
ontwierp uit een reeks van 29 jaar.

              .................................................................................................................


Grafisch 
ontwerper en fotograaf Karin Jonkers
.


foto © marielle van der wardt

 

Bij veilinghuis Van Sabben in Hoorn worden de kunstwerken op 9 december 2017 geveild.  De opbrengst gaat naar de stichting ‘Dance for health’, die mensen met parkinson, reuma of ms letterlijk in beweging zet. Voor het veilinghuis Van Sabben in Hoorn is dat de 50ste jubileumveiling.  

Naast dit aantal heeft ook  de Bossche mecenas Johannes van Rooij een complete serie  affiches van Karin Jonkers overgenomen die in zijn atelier jeroenboschhuis.nl wordt tentoongesteld.  

Site van Dance for health http://danceforhealth.nl/