Opening Theaterfestival Boulevard

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-08-2017 | Gewijzigd op: 03-08-2017
 Donderdagavond  3 augustus  2017 gaat om 20.00 uur Theaterfestival Boulevard open. Dat gebeurt op het festivalplein de Parade met een korte toespraak door directeur Viktorien van Hulst. Daarna is er een optreden van Fay Lovsky,  bekend van de voorstelling 'Troika hier troika daar, soiree rond drs. P'.
Tot slot van deze openingsceremonie van de  33ste editie van het festival danst Shailesh Bahoran een deel uit de dansvoorstelling Ignite. Deze voorstelling speelt vanaf 9 augustus 2017 op de Parade [plein]. Zie op de Boulevardsite: Ignite.
Voor  -gratis- straattheater zie: Boulevard

Dansvoorstelling Ignite.
.............................................................
 


Dansvoorstelling Ignite in 'Tentje' op Parade:
Alles is energie, stelt hiphop danser en choreograaf Shailesh Bahoran [Nickerie, 1983]. Zijn fascinatie voor ontbranding – van lucifers tot aan de elektrische prikkels die zijn 640 spieren aansporen – keert terug in zijn dansvoorstelling Ignite. 

Shailesh werkte samen met onder meer Het Nationale Ballet en Don’t Hit Mama. Nu is hij verbonden aan ISH. Zijn fabuleuze techniek, originaliteit en expressiviteit waarborgen bezoekersplezier. Ignite is een voorstelling die vonkt in een pakhuisje vol kruit.