Festival Boulevard: Griekse stier Minotaurus op festivalplein

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-07-2019 | Gewijzigd op: 22-07-2019
Het theaterfestival Boulevard presenteert in de editie 2019 een grote stier op het festivalplein. Die stier is afgeleid van de Griekse mythologie en is half man half stier. Maar bij gelegenheid van het festival is deze stier door Brei gebreid. En waarom..?  
 
Afbeelding uit de Griekse mythologie:
de Minotaurus half mens half stier. 

De Minotaurus  die deze zomer op het festivalplein staat weet hij niet beter dan dat iedereen bang voor hem is, of klaar staat met een zwaard om hem te grazen te nemen.  Als iemand  durft zijn staart te volgen, en je eigen angst te overwinnen, zul je zien dat hij liever geknuffeld dan bestreden wordt.

Geïnspireerd op de mythe van de Minotaurus - waarbij koning Minos zijn zoon, half mens half stier als een monster opsloot in een labyrinth - presenteert Brei een reusachtig monster van wol. Kom de Minotaurus tussen 13.00 en 19.00 uur knuffelen.
Op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen van het festival wordt er om 13.15u op de schoot van de Minotaurus voorgelezen uit monsterlijke boeken van boekwinkel Adr. Heinen. Dagelijks tussen 14.00 tot 18.00u maak je in het Kinderkafé je eigen monster onder begeleiding van ervaren breiers! Daar kun je ook doorlopend monsters tekenen.