Viktorien van Hulst vertrekt als Boulevarddirecteur

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-03-2021 | Gewijzigd op: 24-08-2021
Van Hulst stapt deze zomer al op omdat haar een nieuwe uitdaging wacht als directeur-bestuurder bij Fonds Podiumkunsten. Haar functie als opvolgster van  Henriëtte Post, vangt per 1 juli 2021 aan.
Van Hulst was zes jaar de' all leading creative manager' van de Stichting Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch en Stichting Bosse Nova. . Het bestuur is trots en tegelijk verdrietig dat zij de stad gaat verlaten. 
..................
Viktorien van Hulst vertrekt - na zes jaar -als Boulevarddirecteur. Peggy Olislaegers volgt haar  -ad interim- op.

Het Fonds Podiumkunsten geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten en heeft daarvoor jaarlijks een budget van 62 miljoen euro beschikbaar. Peggy Olislaegers (1966), voormalig directeur van de Nederlandse Dansdagen, treedt voor het festival van 2021 op als interim-directeur.
Verdiensten 
Viktorien van Hulst  verhuisde met haar staf naar de St.Josephstraat waar ruimte was voor repetities en voorstellingen. Ook ging zij met Vlaamse kunstenaars en theatergezelschappen een samenweking aan waardoor het festival een meer internationaal karakter kreeg. In 2020 ontving zij de 'Prijs van de Kritiek' door een coronaveilige editie  op te zetten.