Donderdag 4 augustus opening Festival Boulevard

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-08-2022 | Gewijzigd op: 02-08-2022
Festival Boulevard gaat donderdag 4 augustus 2022 open. Er is een publieksopening om 15.30 uur in het Zuiderpark door wethouder Mike van der Geld en om 19.30 uur opent burgemeester Jack Mikkers het festival op de Parade. Op deze 38ste editie ligt het hart van het festival ok weer in het Zuiderpark.
Foto-impressie van de opbouw op de Parade en in het Zuiderpark.
......
Het grote BLVRD Theater op de Parade. foto's © paul kriele,2 augustus 2022.
 
.....
-Hierboven: Het festivalterrein in het Zuiderpark.
-Hieronder: Een Bossche Zomer-terras bij de Rugbyclub aan de Limietlaan.

foto's © paul kriele, 2 augustus 2022.
 
In 2022 treden aan als nieuwe directeur van het Theaterfestival Boulevard Tessa Smeulers[*1982]  en Dana Kibbelaar [*1972]. De stichting Boulevard,  stichting Bosse Nova en de Raad van Toezicht van het festival hebben met deze twee voor een tweekoppige directie gekozen.
De nieuwe directeuren van het Theaterfestival Boulevard links Tessa Meulers en rechts Dana Kibbelaar. foto © karin jonkers, januari 2022.

Dana is afkomstig van het Fonds Podiumkunsten in Den Haag waar Viktorien van Hulst vorig jaar aan de slag ging. Kibbelaar was eerder hoofd programma-productie en manager van Teatro Luna Blou op Curaçao en docent aan de Universiteit van Dutch Caribean en vanaf 2009 werkzaam voor Theatergroep Siberia en Maas Theater. Tessa Smeulers is al sinds 2009 aan de Boulevard verbonden als hoofd programma. Smeulers is lid van de adviesraad van het Erasmushuis in Djakarta en adviseur projectsubsidies bij de Gemeente Utrecht. Commercieel directeur HR bij Heijmans, Heleen Herbert is Mieke Geeraedts opgevolgd als voorzitter van de Raad van Toezicht bij de Boulevard.

Dit jaar vindt het festival plaats van donderdag 4 t/m zondag 14 augustus 2022.


Terug naar boven