Vlaggen kondigen komst Boulevard aan

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-07-2006 De Boulevard keert terug naar een gezellige Parade met veel terrasje en veel –gratis - optredens. Midden op het plein staat de Essenttent, waar dagelijks veel te doen is en nog gratis ook. De horeca is uitbesteed.en dat scheelt al een hoop zorgen en verzekert bij voorbaat een brok inkomsten.  
De Boulevard wordt weer net als vroeger met 595 voorstellingen door 66 gezelschappen op 19 speellocaties.
De eerste vlaggen die de Boulevard aankondigen, hangen ondermeer in de Hinthamerstraat. 

foto's © gerard monté, 27 juli 2006.

 

Programma Boulevard : 540 voorstellingen bericht van 29 juni 2006. 

Op 29 juni 2006 is het programma van 540 voorstellingen van de Boulevard 2006 [4-t/m 13 augustus] gepresenteerd. Daarvan vindt de helft plaats in de theatertent Essent op de Parade. Die plek is weer terug als festivalplek en als ontmoetingscentrum. Want behalve reizen is de Boulevard bedoeld om via het reizen met theater, film en muziek [en de makers ervan] kennis te maken. Want ook de Boulevard biedt jonge talentvolle kunstenaars de gelegenheid zich te ontplooien.
Boulevarddirecteur Geert Overdam, durfde tijdens een Boulevarddebat in de Verkadefabriek op 29 juni 2006 na al dat discussiëren en evalueren van het afgelopen jaar ‘..zonder gêne te zeggen dat het festival staat als een huis. We zijn als organisatie nu ook beter in staat het festival aan te bieden als middel van stadspromotie.’ De presentatie werd afgewisseld met optredens de studenten Bas Maree [zang] en Johan Hoogeboom [piano] van de Konings Theater Akademie.
Voor Boulevard 2006 zie aparte pagina.