Uilenburg: Na twee jaar Mary's Cadooshop gesloten

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-10-2006 | Gewijzigd op: 20-04-2017
Cadeaushop LAS dicht / Mary’s Cadeaushop: Ook de cadooshop op de hoek van de St.Jansstraat en de Molenstraat in de Uilenburg is dicht. Deze dependance van Mary’s cadeaushop op de Zuid-Willemsvaart liep niet echt. De vestigingen zijn weer samengetrokken op de Zuid-Willemsvaart hoek Van Tuldenstraat 25, naast Las. 
Mary Schippers is de dochter van Frans, de eigenaar van de winkel LAS [afgeleid van de oprichter: Leonardus A.Schippers] in de Van Tuldenstraat en wordt daarom met Las aangesproken.

Nieuwe Kadoshop  1 december 2004  
Marys Kadoshop op de hoek Molenstraat/St.Jansstraat.
Het pand op de hoek van de St.Jansstraat en de Molenstraat dat al vele uiteenlopende bestemmingen heeft gehad, vroeger kerk en gevangenis en recentelijk: winkel in snoep, ijs koffiebar en cadeaushop.

foto's © paul kriele, 1 december 2004.

Op de hoek Molenstraat /St.Jansstraat heeft Mary Bloksma -Schippers Mary’s cadeaushop geopend. Mary is de dochter van Frans Schippers, eigenaar van de feestartikelenzaak LAS in de Van Tuldenstraat. ‘Het bloed kruipt waar het niet gaan kan,’ aldus haar jongere zus Astrid Schippers.
Daarom is haar winkeltje naast onze zaak aan de Zuid-Willemsvaart verhuisd naar een veel groter pand. In dat mooie pand -ooit gevangenis en voormalige vishandel van Enoch Hartman, verkoopt de 45-jarige Mary ook met sinterklaas en rond de kerst allerlei aparte en luxe [gebruiks-]artikelen te koop.