Site voor ondernemen /ondernemers in Den Bosch gelanceerd

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-06-2016 | Gewijzigd op: 09-06-2016
WethouderJan Hoskam lanceerde op woensdag 8 juni 2016 op de Provada in Amsterdamde website  'Open Ondernemen 's-Hertogenbosch'. Een nieuwe aanpak. De webiste  www.ondernemenindenbosch.nl is een eerste stap..die inhaakt op ontwikkelingen  op het gebied van comunicatie [op websites], sociale media, nieuwsbrieven en door netwerken.

Open ondernemen in 's-Hertogenbosch
Dat doen we in ’s-Hertogenbosch. De stad onderscheidt zich in retail, ict, bouw, agrifood en logistiek. Maar we zijn er voor iedereen. Allerlei soorten bedrijven vinden elkaar in ’s-Hertogenbosch. Grote bedrijven werken actief samen met mkb’ers en start-ups. Kleine ondernemingen zijn vaak een bron van economische dynamiek en innovatie. Open Ondernemen is niet alleen de economische ambitie en visie van de gemeente ’s-Hertogenbosch. De ondernemers in onze stad brengen het in de praktijk
Wethouder Hoskam: 'Op de site ondernemenindenbosch komen actualiteiten en evenementen voor en door ondernemers in beeld.' Dit 'Open ondernemen' wordt de komende jaren verder uitgebouwd.

Wethouder Jan Hoskam
onder meer van Financiën & Economische Zaken
.

foto © paul kriele, 29 januari 2015.

Zie ook  de site van Provada, de jaarlijks beurs voor Vast Goedondernemers.Dit keer in de RAI