CDA wil snel oplossingen overlast snelverkeer binnenstad

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-09-2017 | Gewijzigd op: 27-09-2017

Het CDA gaat in op de klachten van omwonenden  van de door snelle auto's en herrie makende motoren door de binnenstad [o.a. St.Janssingel en  Postelstraat, Kruisstraat]. Daarover lopen gesprekken met o.a.de Blb en ook de gemeenteraad heeft erover bij B&W geklaagd. Maar tot nu toe gebeurde er niets.

De  CDA-fractie vindt dat onacceptabel. Ze vraagt bij monde van raadslid Ben Wagemakers, wat er tot nu toe is gebeurd en welke oplossingen er in het vooruitzicht zijn en of die met de betrokkenen worden doorgesproken?  

In de  Ledenvergadering van de Blb van woensdagvond 27 september 2017 [Muzerije] komt onder 'balans in de binnenstad' wellicht ook 'overlast aan verjkeer' aan de orde.

Bericht van  21 september 2017 Gemeene denkt aan oplossingen over overlast verkeer door binnenstad


 
   


 
In antwoord op vragen  van R.van den Kerkhof van D’66 [brief dd. 30082017] over trajecten in de binnenstad, waar verkeer [auto’s  en motoren] met hoge  snelheden en herrie misbruik van maakt, antwoordt de gemeente [brief dd. 20092017] dat er overleg is met partijen [Blb, Hartje Den Bosch en Horeca Den Bosch] en er  al verschillende acties zijn uitgezet. Ook in samenhang met evenementen is er overleg met politie, bewoners en belanghebbenden.
Over die te nemen acties zal de raad nog dit jaar worden bericht.