Aftrap campagne 'Push the Button' naar duurzame stad

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-09-2019 | Gewijzigd op: 18-09-2019
Aftrap campagne Push the Button door wethouder Van der Geld en ‘uitnodiger’ Rob Tervoort. Met die campagne wil de gemeente de burgers stimuleren een idee in te sturen /aan te geven over een duurzaam 's-Hertogenbosch. 


Wehouder Mike van der Geld
drukt samen met de uitnodiger
Rob Tervoort op de rode knop als start van de campagne 'Push the button',  die moet leiden naar een duurzaam 's-Hertogenbosch.


foto © henk van esch, 18 september 2019.
.

 

Een stad die nu en in de toekomst tegen hitte en droogte kan. Een stad waar nauwelijks meer afval is en energie duurzaam wordt opgewekt. Een stad die ook daarom heerlijk is om in te wonen. Dat is waar we in ’s-Hertogenbosch aan werken. Ook steeds meer inwoners zijn met dit thema bezig.
Daarom is de actie 'Push the Button begonnen. ’ Die actie biedt de mogelijkheid om je eigen idee hierover te geven. De actie is opgezet samen met Avans Hogeschool.
De Dag van de duurzaamheid
Wethouder Mike van der Geld: “10 oktober is de landelijke Dag van de Duurzaamheid. In de dagen daarnaartoe hebben we Push the Button. Zo willen we inwoners ook betrekken bij onze groene toekomst. Nu en na de 10e. Want we gaan komende periode rondreizen in ’s-Hertogenbosch met onze Button.” Babbelbox Heb je als inwoner een idee, een oplossing voor een duurzaam ’s-Hertogenbosch, druk dan op de groene knop van Push the Button. Push the Button is een babbelbox, en ieders inbreng wordt als een videoboodschap opgenomen.

>>>>Alle activiteiten en bijzondere evenementen op en rond de Dag van de Duurzaamheid zijn te vinden op www.pushthebutton.nu
 
Dankzij deze meiden vlogen de
ideeën in deze ideeënbus voor
het stadhuis  in snel tempo binnen.


foto © henk van esch, 18 september 2019.
........................................................................
Dankzijde