Gemeente: levering eerste elektro aangedreven auto voor personeel

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-07-2020 | Gewijzigd op: 16-07-2020
Woensdagmiddag  15 juli 2020 heeft wethouder voor Duurzame Mobiliteit Ufuk Kâhya de eerste elektrisch aangedreven auto in ontvangst mogen nemen. De handeling voltrok zich voor het Stadskantoor aan de Wolvenhoek.
De levering is, zo lichtte de sales manager Jochem Reintjes van Shuttel toe, is een door drie partijen gesloten overeenkomst met de gemeente: Shuttel, Greenweels en Volks Wagen PON  Financial Services. De in toaal 21 elektrische en hybride Toyata's en Seats zijn energiezuinig en klimaatvriendelijk. Ze hebben een actieradius van  265 km en zoals Ufuk Kahya sprak, dragen ze bij aan een duurzame mobiliteit. Met de aanschaf is Den Bosch een van de eersten in Nederland die tot dit, voor het personeel bestemde vervoer, is over gegaan.
Jochem Reintjes van Shuttel  gaf aan dat Den Bosch voor haar medewerk[st]ers verschillende vormen van vervoer aanbiedt, zoals de fiets, Openbaar Vervoer en deze schone elektrische auto. Voor het personeel  maakt de keuze uit deze drie alternatieven het des te leuker. 
 
......
......
Voor het Stadskantoor op de Wolvenhoek:
De eerste twee van de 21 aan de gemeente te leveren elektrische en
hybride auto's aan de wethouder van Duurzame Mobiliteit
Ufuk Kâhya. Rechts Jochem Reintjes van Shuttel, naast
Greenweels en Volkswagen PON,  een van de drie partijen die dit mogelijk maken.

foto's © paul kriele, 15 juli 2020.
.......