Boschveld: 100ste energiebesparingspakket

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-10-2009 | Gewijzigd op: 23-10-2009

Twee energie-adviseurs van de Weenergroep op bezoek bij het echtpaar Sterrenburg in Boschveld, aan wie door wethouder Jetty Eugster het 100ste energiebesparingspakket werdn uitgereikt.

foto © gerard monté, 22 oktober 2009.

Donderdag 22 oktober 2009 werd het 100ste energiebesparingspakket van het project 'WATT 'n besparing!' uitgereikt. Wethouder Jetty Eugster ging voor deze feestelijke gelegenheid met twee energieadviseurs van de Weener Groep, Annelies ten Brink en Helen Henkel, op bezoek bij het echtpaar Sterrenburg in  Boschveld.

In september 2009 startte het project ‘WATT ’n besparing!’ in ’s-Hertogenbosch West. Dit is een energiebesparingsproject voor alle huurders in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Speciaal hiervoor opgeleide medewerk[st]ers van de Weener Groep brengen een gratis energiebesparingspakket mee [twv € 30] Deze adviseurs geven bespaaradviezen voor de woning en apparatuur.
Huurders dienen zich voor zo'n besparingspakket wel aan te melden.  Met dat pakket valt € 100,- per jaar op de energierekening te besparen.

Het project, een samenwerking van de gemeente met de woningcorporaties BrabantWonen, De Kleine Meierij en Zayaz,
wordt per wijk uitgevoerd. Inmiddels loopt het project ook in Rosmalen.
In 2050 wil 's-Hertogenbosch een klimaatneutrale gemeente zijn, waar wordt gewerkt en geproduceerd zonder negatieve invloeden op het klimaat. Meer informatie op www.watteenbesparing.nl