Bossche Boys

Bossche Boys was naast Longa ook een club van ' t Zand Zij speelde in de kleuren blauw/wit gestreept [verticaal] en een blauwe broek droegen. Onbekend is of dat ontwerp van een van de kleermakers komt die de Sintstratenbuurt telde. Overigens ook op Lombok is een kleermaker Leenders bekend. De Bossche Boys is opgericht, aldus de eerder geciteerde Leenders, door Nico Houdijk van de Gildestraat.
Tot de spelers Ad -Puck- van Liere [later een BVV-er] en Ruud Rubens. Puck van Liere was leerling-machinist . Puck kwam om in diensttijd bij een bombardement op 'zijn' trein door Engelse jagers. Het speelterrein van de Bossche Boys lag even voorbij het clubhuis van de sportvereniging OSS-Volo.
Deze Ad Leenders, zoon van een kleermaker, noemt collega-kleermakers als Geerts, Popelier, Coppes en Van Delft. Leenders vertelt over LVV, ofwel de Leonardus Voetbal Vereniging, later LONGA. Die letters betekenden Lichamelijke Oefening Na Gedane Arbeid. Spelenderwijs werden die letters ook wel uitgelegd als: Laat Ons Naar Grasso Aanrukken. Ad Leenders speelde er met Willem en Cees van de Dungen en Piet Grefkens. Ad noemt ook nog Roda waarin zijn broers opgesteld stonden.Artikelen binnen de categorie Bossche Boys:

Geen artikelen onder de categorie opgenomen