Koopdag Heijmansflat Beurdsestraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-06-2008 | Gewijzigd op: 06-09-2008


De maquettes van de nieuwbouw aan de Zuidwal/Beurdsestraat,  met gezicht zijde Zuidwal [l] en zijde Beurdsestraat [r.] -foto's © paul kriele, 8 juni 2008.
Voor sloopsituaties zie Sloop
Heijmans, de Rabobank en de makelaars Nieuwenhoven Lebon en Boumij Vastgoed hielden op zondag 8 juni 2008 in het Misverstant [Verwersstraat] een verkoopdag van de nieuwbouw aan de zijde Beurdsestraat/Zuidwal. Dit project, genoemd 'wonenaandeZuidwal.nl' is erg in trek bij mensen die graag in de binnenstad én op een 'betere' locatie willen wonen. Het complex bevat 3 penthouses en 11 appartementen aan de Zuidwal en 9 herenhuizen aan de zijde Beurdsestraat en 3, wat binnenin gelegen, stadswoningen rond de binnenplaats aan de Beurdsepoort. De prijzen lopen vanaf ruim 5 ton tot ruim anderhalf miljoen, een enkel penthouse en enkele appartementen zijn al verkocht.

Architect is Dana Ponec van het Amsterdams architectenbureau Soeters Van Eldonk Ponec.

De oppervlakten lopen uiteen, van de herenhuizen, rond de 200 -225 vierkante meter en van de penthouses rond de 240 vierkante meter, waarvan een zelfs 275 vierkantemeter. De presentatie met een stevige bezetting van voorlichters en financiële adviseurs, had wel enig cachet niet in het minst door de locatie van het Misverstant [Verwersstraat] met zijn staf die de gasten een wijntje offreerde. 
Nog een maquette die in 't Misverstant geshowd werd: de binnenplaats aan de Beurdsepoort. Gezicht op het complex vanaf de Beurdsepoort.
- foto's © paul kriele, 8 juni 2008.