Het Honingshuis op Schapenmarkt 26--28 geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-09-2022 | Gewijzigd op: 09-09-2022
Vanaf 2 september 2022 is op Schapenmarkt 26-28 het Het Honingshuis geopend. Daar zat voorheen Plant en daarvoor Fotobureau Het Zuiden.
..
Op Schapenmarkt 26-28 is onlangs Het Honingshuis geopend. Een franchisezaak van de Vlaamse firma Weyns Honing, die onder leiding staat van Jan Snijders.
foto"s © paul kriele, 9 september 2022.
..

De franchise zaak Het Honingshuis, een initiatief van de Belgische firma Weyn Honing, is de eerste [pilot-] store in ons land en staat onder leiding van Jan Snijders. Deze van origine Bosschenaar heeft wereldwijd al zakelijke ervaring opgedaan en ging recentelijk in op een aanbod van de  directie van Weyens Honing om ook in Nederland  een eerste zaak onder de naam Het Honingshuis te gaan openen.
Snijders:  'Tja ik houd van Den Bosch, niet alleen omdat ik daar geboren ben, maar het is er altijd gezellig en druk. Bovendien kwam dit pand vrij doordat het in een projectfase verkeert. Dat betekent dat het voor een paar maanden beschikbaar staat*. Hierdoor kunnen we uitproberen of Het Honingshuis aan slaat. 
Het Honingshuis is alle dagen geopend en schenkt ook koffie en verkoopt diverse theesoorten die het uitproberen waard zijn. Binnenkort gaat de winkelier ook open als koffie-en theesalon en start hij met workshops rond honing en aanverwante producten.
 
*Schapenmarkt 26-28 zal ter zijner tijd verbouwd worden tot een of twee winkels en er boven tot vijf appartementen.