Damesmodezaak 'Talking French' op Schapenmarkt 22

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-08-2011 | Gewijzigd op: 03-08-2011
Damesmodezaak 'Talking French' opent  op 8 september 2011 op Schapenmarkt 22. De mode van 'Talking French' volgt een Belgische concept bedacht door een in Antwerpen gevestigd modeconcern, dat  bij de Zuiderburen al 30 zaken heeft. Den Bosch wordt - na Haarlem en Rotterdam - de eerste in Nederland.
De zaak, waar voorheen de brillenwinkel Eyes+More was gevestigd,wordt geleid door de franchiseneemster Zahra
Boussadkate.
Zahra vertelt voor Den Bosch te hebben gekozen omdat '.. de stad alles in één heeft: cultuur, evenementen, lekker eten en goede winkels. En wat ook belangrijk is,' zegt Zahra, 'Den Bosch ligt centraal en is vanuit alle windstreken goed bereikbaar.'
'Bovendien,' voegt haar compagnon Adriaan er aan toen, 'we hebben geconstateerd dat Den Bosch de laatste jaren flink heeft geïnvesteerd in haar centrum Dat zie je niet echt overal zo gebeuren'.

Zahra Boussadkate gaat 'Talking French' leiden.
foto's © paul kriele, 2 augustus 2011.
In het pand Schapenmarkt 22, naast banketbakkerij 't Kupke, wordt nog volop vertimmerd en verbouwd, voordat de volgend week [32] de damesmodezaak 'Talking French' geopend kan worden.

'Talking French' is een modezaak met zowel een casual, als een basic-collectie in het middengenre. We voeren een totaal assortiment met  tassen, schoenen en onze vlotte en geklede damesmode', zegt Zahra, die al vanaf het begin erg enthousiast was over de stad en de lokatie op de Schapenmarkt. Daar is een sfeer gecreëerd die past bij de collectie. Door te kiezen voor de rustige kleuren zwart/grijs, steekt de veelal kleurige mode er goed bij af.
Zie ook de site van Talking French