Nieuwe damesmode BiBA+herenmodezaak Camicie in binnenstad

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-10-2012 | Gewijzigd op: 23-10-2012
In de binnenstad zijn maandag 22 oktober 2012 twee nieuwe modezaken geopend. Op de Schapenmarkt 29/32 opende  BiBA, een damesmodezaak in het betere segment. Biba* zit in een pand dat buurman Clous heeft aangekocht.
Clous junior daarover bevraagd, waarom hij precies naast zijn eigen modezaak nog een modezaak in een vergelijkbaar genre opent,  gaf geen duidelijk of eigenlijk helemaal geen antwoord op gerichte vragen als alleen dat het gewoon een 'leuke winkel' [..] is. Overigens zei de assistent-bedrijfsleider van Clous dat deze nieuwe winkel niets met Clous te maken heeft. Maar eigenaar Peter Clous heeft er vanaf de eerste dag van de verbouwing tot en met de opening bijgestaan en niet alleen om naar te kijken...
Of deze aankoop en modekeuze misschien om strategische redenen was gedaan, antwoordt Clous, dat '..elke zaak hier mag beginnen, ook de concurrent.'
*Noot Biba
-Biba is van oorsprong een Londense modewinkel, maar die ging een paar keer kort achter elkaar over de kop, maar maakte  in 2007 nog een doorstart.
-Maar er is ook een hippe  Spaanse keten onder de naam Biba

Schapenmarkt 29/31, waar voorheen eerst [2008-2009] de modezaak Woman Basics, daarop de schoenenzaken onder de namen Mephisto en daarop [2009-2011] onder de naam MBT, waren gevestigd.
Vanaf 22 oktober 2012 heet dit winkelpand BiBA.

foto © paul kriele, 23 oktober 2012.

 
 

zie ook Schoenenzaak MBT [nr. 27 en Allure boetiek [nr. 29] stoppen artikel dd. 8 augustus 2012.

Overhemdenzaak '7Camicie' in de Kolperstraat
Vanaf dinsdag 23 oktober 2012 is in de Kolperstraat [voorheen de winkel 'Beter horen'] een speciaalzaak in overhemden  '7 Camicie' geopend. De ondernemer van deze winkel, die ook het bedrijf Camicie omvat, is de 34-jarige Flavio Mosti, die ambitie heeft dit merk landelijk in nog meer vestigingen te gaan neer zetten.

'7Camicie'omvat een collectie voor heren, maar ook is pas een dameslijn geïntroduceerd en zelfs een kleine collectie voor de kids. De heren kunnen kiezen uit een grote variëteit van [contrast-] kleuren en variaties in boorden en kragen, maar de collectie Camicie bevat ook tal van klassieke modellen.

Modern en kleurrijk is de op maat en kleur ingerichte overhemdenzaak op Kolperstraat 20, die op maandag 22 oktober open ging. foto's © paul kriele, 23 oktober 2012.

zie ook  Nieuwe overhemdenzaak in Kolperstraat artikel dd. 26 september 2012

Terug naar boven