Geen Meyer, maar Meyer & Meyer [Herenmode] op Schapenmarkt 17

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-05-2013 | Gewijzigd op: 04-05-2013
Op Schapenmarkt, 17 het rechter deel van de voormalige Schoenenreus, opent  zaterdag 4 mei 2013 Meyer& Meyer herenmode. Nieuw voor Den Bosch: een zgn. pop upstore.
Achter die naam schuilt feiteijk een ideële stichting, de Meyer Fondation, die leegstaande huurpanden tijdelijk bezet. 'Het voorkomt een negatief beeld in een winkelstraat,' aldus woordvoerder Nic Meijer junior, die er gelijk aan toevoegt dat '...het natuurlijk ook commercieel bedoeld is, want we verkopen nu een maal een product , in dit geval herenmode.'
Dit syteem wordt in de zakenwereld, een pop up store genoemd,' aldus Nic Meijer, die zich inrichtingsmanager noemt. Het systeem is erg eenvoudig, zo blijkt uit diens toelichting, doordat er sprake is van een inrijdbaar interieur dat zo weer wegneembaar is. Bob Scheuner gaat de zaak leiden.


In het rechter deel van de voormalige Schoenenreus op Schapenmarkt 17-19 opent op zaterdag 4 mei 2013 Meyer & Meyer herenmode. Het is een zgn. Pop up store.

foto © paul kriele, 3 mei 2013.

'Dat tijdelijke is voor dit pand 17/19 ongeveer een jaar, totdat zich een nieuwe huurder aandient. Het linker deel van het dubbelcomplex , nr. 19, blijft nog leeg staan, maar de winkelpui daar wordt wel enigszins artistiek gecamoufleerd.
 

Zie de site www.nicMeyer.com