’sH app nu ook beschikbaar voor Windows

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-04-2014 De toeristische app van ’s-Hertogenbosch, die toeristische en culturele informatie over de stad biedt, is nu gratis verkrijgbaar in de Windows Store.

De app, die al eerder beschikbaar was voor Android en Iphone gebruikers, biedt een overzicht van bezienswaardigheden, evenementen, recreatieve routes, overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden en praktische informatie over de stad. Ook tijdens het bezoek of verblijf fungeert de app als praktische, mobiele reisgids. De ‘om mij heen’-functie geeft aan wat er in de directe omgeving van de bezoeker te beleven is. De agenda is een handige functionaliteit om op de hoogte te blijven van evenementen en activiteiten in de stad.

In samenwerking met de Bossche ICT partner Have a Nice Day online en de gemeente ‘s-Hertogenbosch werd de app geschikt gemaakt voor gebruik op smartphones met een Windows besturingssysteem. De app is gratis te downloaden. Naast de nieuwe Windows versie voor de ’sH app zijn ook de apps voor nationaal landschap Het Groene Woud en natuurgebied De Maashorst geupdate en voor Windows beschikbaar.Voor meer info zie VVVapp