VVV N-O-Brabant betrekt haar ‘nieuwe’ pand aan de Markt

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-10-2012 | Gewijzigd op: 01-10-2012
Op vrijdag 21 september j.l. is de VVV terug verhuisd naar De Moriaan. Daarmee is een periode van ruim anderhalf jaar behelpen en verbouwingsperikelen afgesloten. Wat de winkel betreft: daar komt een nieuwe indeling en inrichting met een geheel nieuw concept met veel digitale toepassingen. De officiële opening staat gepland wanneer ook de nieuwe VVV-winkel is gerealiseerd.

De verbouwing van de Moriaan op de Markt  werd kort voor zomer afgerond en de kantoren zijn onlangs opgeleverd en eind september 2012 weer in gebruik genomen.

foto © paul kriele, mei 2012. 

Nadat in 2010 de verbouwing van het monumentale pand De Moriaan van start ging bleef de VVV open. Het kantoor verhuisde tijdelijk naar de Zusterflat Bloemenkamp aan de Zuid-Willemsvaart. Half september is de verbouwing en nieuwe inrichting opgeleverd.
De kantoren zijn onherkenbaar veranderd, oude elementen werden gecombineerd met nieuwe frisse kleuren en een mooi, wit interieur. Voor meer daglicht zijn extra ramen geplaatst. De oude houten balken geven het pand sfeer.
Ook Convention Bureau Brabant houd vanaf nu kantoor in De Moriaan.

Zie artikel 'De Moriaan' bijna klaar, dd. 30 mei 2012.