FC Den Bosch maakt kennis met de stad

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-08-2011 | Gewijzigd op: 31-08-2011
Op de laatste augustusdag van  2011 hebben de spelers van het eerste van FC Den Bosch een dagje Den Bosch gedaan. Dat gebeurde ihkv 'FC Den Bosch Culture Day'. Een soort inburgeren met sites seeïngs [St.Jan], een stadswandeling, bezoekje aan het stadhuis en een historische quiz. bij de Graven van Leuven. 
 
   
 De wethouder die FC Den Bosch redde, Huib van Olden en trainer Alfons Groenendijk [r.] . Groepsfoto in de Oranjegalerij met de spelers en 3e v.l. wethouder Huib van Olden. 
   
 foto's © roland brouwer, 31 augustus 2011. Jan de Wit [l.] van de gemeentelijke communicatie, in gesprek met Fred van de Hoorn en rechts Jan van Grinsven.

Na een bezoek aan het provinciehuis, waar ze gelegenheid kregen op de hoogste verdieping over het Brabantse landschap uit te kijken, ging het daarna per treintje naar de stad, waar ook weer, hoog in de Sint Janstoren, de stad werd bekeken. Voordat een bezoek aan het stadhuis werd gebracht maakten de Bossche selectie een stadswandeling. De dag werd afgerond met een historische quiz in de Graven van Leuven.