Restaurant 'Tante Pietje' hoofdsponsor voetbalclub BVV

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-08-2012 Bistro Tante Pietje in de Korte Putstraat is -voor de komende drie seizoenen - de nieuwe hoofdsponsor van B.V.V. . Daarmee komt  voor de Stichting Sportpromotie B.V.V. een einde aan driejarig [hoofd-] sponsorloos tijdperk. Caterpillar beëeindigde in 2009 haar financiële steun voor de Bossche voetbalclub.
 
'Met dit sponsorschap kunnen we nu na het behalen van het kampioenschap van afgelopen seizoen ook wat betreft shirtsponsoring een nieuwe frisse start maken in de zondag Eerste klasse C,' aldus het Hoofdbestuur en het bestuur Sportpromotie BVVs. 'Met het binnenhalen van deze hoofdsponsor en enkele nieuwe Kroon-, Stersponsors, Vrienden en reclamebordsponsors zijn we goed op weg voor meerdere jaren een goede financiële basis te leggen voor onze club. 

Kees Lankhaar, de eigenaar van restaurant 'Tantje Pietje' in de Korte Putstraat  “Ik vind het mooi om wat terug te doen naar de vereniging BVV.  Ik ben al een paar keer op de club geweest en dat voelt als thuiskomen! Hoofdsponsor zijn is leuk.
Maar ik heb nog de meeste bewondering voor alle vrijwilligers. Die zie ik als de eigenlijke hoofdsponsors van de club. Het zijn mensen om zuinig op te zijn,' aldus Kees Lankhaar, die BVV 1 en alle andere teams van BVV een sportief seizoen toewenst.