Hutten gaat Hockeyclub Den Bosch cateren

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-11-2012 | Gewijzigd op: 07-11-2012
Vanmorgen 7 november 2012 is bij de Hockeyclub 's-Hertogenbosch aan de Oosterplas, het kontrakt getekend door Bob Hutten, directeur van Hutten Exclusieve Catering en Mieke van de Akker-Lathouwers, als voorzitter van de hockeyclub, voor het cateren van de Hockeyclub. Hutten en het hockeybestuur willen van de sportkantine aan de Oosterplas het 'Beste Sportrestaurant van Nederland' maken, dat ook nog eens kan dienen als rolmodel voor alle sportkantines.

De ondertekenaars van de samenwerking Hutten [van Exclusieve Catering] met de Hockeyclub 's-Hertogenbosch, vlnr.: Bob Hutten, Rob Campell, de voorzitter van de hockeyclub Mieke van de Akker-Lathouwers, Gerard Booij en Sandra Broos.

foto © henkvanesch, 7 november 2012.
 
Twee namen die minder bekend zijn en die bij de ondertekening van het convenant aanwezig waren: Sandra Broos treedt op als projectleider om de intentie van de overeenkomst te begeleiden en te realiseren. Gerard Booij is de afgevaardigde van de Stichting Beste Sportrestaurant en Rob Cambell is verantwoordelijk voor het hockeycomplex.

Sandra Broos zegt dat  de catering is gebaseerd op de kernwaarden: lekker, gezond en duurzaam. Naast een gezonder assortiment zullen verse maaltijden geserveerd gaan worden, zegt Broos die hoopt dat deze stap jeugdigen en ouders zal inspireren in de strijd tegen overgewicht.