Kunststofgrasveld ´Dukes´door V. Maerlant in gebruik genomen

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-09-2013 | Gewijzigd op: 14-09-2013
Officiele opening
Vandaag, zaterdag 14 september 2013 opent officieel wethouder Huib vanOlden het sportveld van de Dukes [11.45 uur].

Veld al in gebruik [bericht 13 september 2013]
De klassen van het Van Maerlant College in de nabij gelegen Van Maerlantstraat mogen vanaf deze week het kunststofgrasveld van de rugbyclub The Dukes gebruiken.
Daar hebben zowel The Dukes [aandichten van het veld] als het Van Maerlant  [buiten sporten] baat bij.
Zicht op het nieuw aangelegde kunststofgrasveld van de Bossche rugbyclub De Dukes, gezien vanaf de Limietlaan.  Leerlingen van het ´Van Maerlant´ sporten op het veld van De Dukes, zicht vanaf de Hekellaan.
foto´s © paul kriele, 13 september 2013.


Intussen vordert de bouw van het nieuwe clubhuis annex kantine van De Dukes langszij de Limietlaan. De muren staan al overeind. 
Het toekomstige clubgebouw van de rugbyclub De Dukes aan de  Limietlaan. foto´s © paul kriele, 13 september 2013.

Bouw nieuw Clubhuis The Dukes gestart.¨ bericht maandag 29 juli 2013 .
Met enige vertraging ivm eisen rondom veiligheid en ivm de bescherming van aanpalende bomen is nog voor de bouwvakvakantie de fundering gelegd voor het nieuwe clubhuis van The Dukes. Dat twee verdiepingen tellende gebouw van 400m² omvat ook nog eens een kelder.
Op de begane grond zijn de kantine, bar, keuken en bergruimte en een vergaderrzaal voorzienHetgebouw is duurzaam, dwz het heeft eeen groen dak en er worden energie besparende voorzieningen anagebracht, zoals ledverlichting. De opening staat gepland op 4 februari 2014, bij het 40-jarig bestaan van The Dukes.


Terug naar boven