Straatbasketbal in Sporthal De Schutskamp

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-12-2007 Streetball Open Run is de naam voor basketbal dat zich op straat afspeelt en waaraan individueel of met een partner kan worden deelgenomen. Op zondag 30 december 2007 /11.30 uur wordt dat in de sporthal de Schutskamp gehouden.
Open Run staat voor straatbasketbal zonder regels in de basketbal game. De bedoeling van Open Run is dat je individueel of samen met een partner kan aanmelden. Verder worden de groepen ingedeeld aan de hand van niveau. De groepen worden gewoon gemixt, dus dames kunnen ook meedoen. Tijdens de Open Run gaat er een Deejay draaien voor een losse sfeer en om de spanning in het spel te houden is er een bekende host die de interactie met de publiek zoekt en de deelnemers uiteraard aan te moedigen. Ook zijn er proffessionele basketballers die meedoen.
Doel van de Open Run is de passie voor sport delen met de jongere bevolking van Den Bosch, zonder beperkingen van geslacht, ras, leeftijd of niveau. De doelgroep van dit event zijn vooral jongeren uit Den Bosch of omgeving. Entree: gratis

foto's © gerard monté, 30 december 2007. Boven Een van de teams.
Hieronder: Jongtalent.

Links: De dj's zorgen voor de ontbeerlijke disco en rapp.
Boven: Helemaal bovenaan de sporthal aan de Kooikersweg en rechts onder: Verpozen in het café
.
foto's © gerard monté, 30 december 2007.
-----------------------------------------------------------
In sporthal de Schutskamp kwamen jongens en meisjes bijeen voor een sportief basketbalfestiin. Hierboven

-Boven: De organisatietafel met enkele assistenten.
-Rechts boven: De meidengroep
-Rechts: Het publiek
.

foto's © gerard monté, 30 december 2007.

 
Terug naar boven