Hotel Restaurant Café



Laatste 8 artikelen binnen de categorie Hotel Restaurant Café:

Michelin:acht nieuwe restaurants met één ster & twee met twee sterren

Michelin:acht nieuwe restaurants met één ster & twee met twee sterren

Gepubliceerd op: 27-03-2021 | Gewijzigd op: 27-03-2021
Michelin gaat maandag 29 maart 2012 acht nieuwe restaurants promoveren met één ster.
Lees meer
Pilkington's : met innovatief groentenmaaltijdenconcept

Pilkington's : met innovatief groentenmaaltijdenconcept

Gepubliceerd op: 22-03-2021 | Gewijzigd op: 0
Bart Derks, bekend van zijn unieke Pilkington's concept, heeft een nieuwe, even uniek groentenmaaltijdenconcept aan zijn culinaire kwaliteiten toegevoegd. Onder de naam Green Rebel Club presenteert zijn keuken een gezonde variant op de kant-en klaar maaltijden.
Lees meer
Bib Gourmand voor restaurant Citrus

Bib Gourmand voor restaurant Citrus

Gepubliceerd op: 10-03-2021 | Gewijzigd op: 10-03-2021
Restaurant Citrus in de Lange Putstraat is deze week een Bib-Gourmand toegekend.
Lees meer
Bosque nieuwe cateraar & traiteur/ einde Tijdink & Tijdink

Bosque nieuwe cateraar & traiteur/ einde Tijdink & Tijdink

Gepubliceerd op: 08-03-2021 | Gewijzigd op: 08-03-2021
Kay Megens en Lennard van der Plas zijn op Hinthamereinde 15 c een cateraar annex traiteur gestart. De zaak wordt dinsdag 9 maart 2021 door wethouder Jan Hoskam geopend. De naam Bosque verwijst naar Den Bosch en doet dat ook als Spaans woord voor bos.
Lees meer
Op Vughterstraat 67 komt ‘Oven aan, kom er aan’

Op Vughterstraat 67 komt ‘Oven aan, kom er aan’

Gepubliceerd op: 05-03-2021 | Gewijzigd op: 06-03-2021
In het hoekpand Vughterstraat 67- Postelstraat, waar al van alles in heeft gezeten, daar opent op 1 april 2021 'Oven aan, kom er aan' een Bossche maaltijdbezorgdienst.
Lees meer
Hoogste punt Hotel Nuland

Hoogste punt Hotel Nuland

Gepubliceerd op: 28-02-2021 | Gewijzigd op: 28-02-2021
Op vrijdag 26 februari 2021 bereikte de ombouw van het Hotel van der Valk in Nuland haar hoogste punt. Dat was reden voor een feestje met de familie onder wie ook Toos van der Valk, de weduwe van Gerrit.
Lees meer
Hotel Central  opent in Drive Thru een Make Away [afhaal]menu

Hotel Central opent in Drive Thru een Make Away [afhaal]menu

Gepubliceerd op: 19-02-2021 | Gewijzigd op: 20-02-2021
Op Aswoensdag stelde Hotel Central haar garage aan het Burg Loeffplein open voor het afhalen van een Make Away menu. Dat bijna kant en klaar menu was door chef kok Richard Mordang samengesteld: Nassi special en haring met uitjes.
Lees meer
Carnavalspakket van Central

Carnavalspakket van Central

Gepubliceerd op: 13-02-2021 | Gewijzigd op: 13-02-2021
Hotel Central bedacht een op Oeteldonk afgestemd pakket, een carnarvalspakket zogezegd. De distributie verliep vanuit de parkeergarage tegen over de achteringang van Central aan het Burg. Loeffplein.
Lees meer

Oudere artikelen binnen de categorie Hotel Restaurant Café:

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

08-02-2021 | Vismarkt: IJssalon verandert 's winters in broodjeszaak
17-01-2021 | Drie vrienden beginnen afhaalrestaurant de Kakelclub
16-12-2020 | Brasserie Cé:Overuren draaien bij verstrekken van kerstpakketten
09-12-2020 | Bossche bierbrouwers in actie
08-12-2020 | Actie van Bossche horeca in nood om steun
24-11-2020 | Op Verwersstraat 58 Surinaams restaurant De Toko geopend
19-11-2020 | Patisserie Smaak introduceert een chocolade versie van De Draak
14-11-2020 | Redmiddelen door Bossche horeca: buffet/barbecue buiten
05-11-2020 | Pilkington’s onderging een metamorfose naar popup Winter-shop
20-10-2020 | Corona: Met een warm Hart en snert de winter in....