Lepelstraat: Franse Bistro 'Bon' op plek De Nar

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-12-2017 | Gewijzigd op: 23-07-2018
Bercht van 20 decemnber 2017 : Op Lepelstraat 39 starten Stephanie Schulte en partner Ingmar Boersma bistro Bon.
De naam is afgeleid van haar vader Jan Schulte, die een bon-vivant was. Stephanie leidt de zaak en Ingmar Boersma [30 jaar] is de chef in de keuken. 
Stephanies vader Jan begon in 1997 met de Nar op Lepelstraat 39. Maar na drie jaar deed hij de zaak over. Nu -in 2018 - heeft Stephanie de zaak terug overgenomen en zet zij de Nar als Bistro Bon voort samen met Ingmar Boersma als chef kok .

Bistro Bon, op Lepelstraat 39, dat in maart 2018
opende olv Stephanie Schulte van Carras.


foto © paul kriele, 23 juli 2018.
.................................................................................................


In de Lepelstraat 37-39 begint Stephanie Schulte een Franse bistro 'Bon'.Stephanie [29 jaar], die dit jaar trouwde maar na twee maanden al scheidde, gaat privé en in de horeca op zichzelf verder. Ze nam al eerder Carras Bites in de Karrenstraat van haar vader Jan Schulte over. 
Op Lepelstraat 37-39, een pand van Frans Coppens, zat vanaf 1 januari 2014 De Nar van Hein Bekkers en daarvoor was het een pannenkoekenhuis van Jan Schulte. Coppens jr. leidde er jaren geleden een lijstenmakerij annex schilderijenzaak die hij van zijn vader Lambertus, een 'lijstenfabrikant', had voortgezet.

Lepelstraat

Middenin met Bavara in neon,
De Nar dat komend jaar
over gaat in een Franse bistro 'Bon'
.


foto © paul kriele, 20 december 2017.
...............................................................

Bericht van 3 april 2014: In de Lepelstraat 35 starten -wat Bart van Dijk en Chris Verwoerd noemen - een Burger- en Bierbar onder de naam Bar35. Dat houdt het midden tussen een restaurant en een bar, licht Chris zo tussen de bedrijven door, toe.
Het voormalige café De Zoete Inval van Patrick Seebregts, dat een paar maanden geleden failliet ging*, heeft ook al Bavaria als huismerk. 
Bart van Dijk deed ervaring op bij Villa Fleuri in Rosmalen en Chris Verwoerd was voorheen vertegenwoordiger bij Bavaria en werkte bij Sjaak van Geffen van DIT in de Snellestraat en in het Mariapaviljoen.
Het pand in de Lepelstraat is van Frans Coppens.

* Zie artikel De Zoete Inval failliet  22 februari 2014.
  Het middelste pandje, links naast de Mariakapel, voorheen Spoon, vervolgens De Zoete Inval en deze maand
opening als Burger- en Bierbar
.

foto © paul kriele, 3 april 2014.


Terug naar boven