Donderdag opening Grieks restaurant Cavos

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-08-2014 | Gewijzigd op: 04-08-2014
Ilias Deligiorgis verwacht aanstaande donderdag  7 augustus 2014 zijn geheel nieuw ingericht restaurant Cavos op de locatie De Roode Leeuw te openen. Maar het kan ook vrijdag worden.. ..

En officieel wil de Griekse ondernemer, die al eerder diverse horecazaken in het land had, kort na de Boulevard en nog vóór de kermis de zaak openen en ook nog de buurtbewoners voor een feestelijke avond uitnodigen.
-Boven: Een geheel -en duurzaam- opgeknapt pand van Monique Persoons, gelegen op een opvallende plek in de stad dat als Grieks restaurant Cavos een nieuw leven gaat leiden.
Het gehele pand  werd uitgepeld. 
-Links: Het interieur van het al een eeuw lang bestaand horecapand werd in een strakke stijl -in de kleuren olijfgroen én wit en met nieuw meubilair - ingericht
.

foto's © paul kriele, 28 juli  2014.
 
Deligiorgis koos, zoals hij uitlegt, voor Den Bosch en met name voor de Oude Dieze omdat het de mooiste stad van het land en de mooiste plek in Den Bosch is.
In maanden tijd werd behalve het interieur en de keuken, die  totaal zijn vernieuwd en gemoderniseerd, ook de toiletgroep in de kelder meegenomen, afgezien nog van alle leidingen en sanitair die volkomen moesten worden vervangen .

 
 
Restaurant en de oude opkamer waarin Ilias Deligiorgis  voor een paar ton heeft geïnvesteerd om het tot een modern Grieks/mediterraans restaurant te maken.
De galerij met uitzicht op de Groote Hekel met de aanlegsteiger die -in het Grieks -Cavos betekent.

foto's © paul kriele, 28 juli 2014.

Ilias Deligiorgis had eerder [vanaf 1985] in Oss, Vlaardingen, Rotterdam, Vlissingen, Valkenburg, Groningen en Leeuwarden restaurants. Jaren geleden stopte hij en keerde terug naar Griekenland. Maar wat daarvan de reden was, daar blijft hij duister over. In zijn nieuwe bestaan heeft hij zijn blik gericht op de mooie stad Den Bosch, waar hij op een unieke locatie een modern Grieks restaurant gaat beginnen. 'Modern', Tja wat is dat eigenlijk. In ieder geval volgens een Grieks/Zuid-Europees concept. In 'Cavos', de naam verwijst naar de er beneden gelegen opstapplaats voor rondvaartboten, komen boven en beneden circa 120 plaatsen.

De officiële opening van de zaak Cavos vindt tussen het  festival Boulevard en de Bossche kermis plaats.

Terug naar boven