Postelstraat: 'Mijnheer Van Aalst' wordt 'Mevrouw Razenberg'

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-08-2014 | Gewijzigd op: 22-08-2014
Nieuwe naam voor 'Mijnheer van Aalst' is Today.

Bericht Michel stopt in café 'Mijnheer van Aalst'.
Het café op Postelstraat 10, waar laatstelijk Michel van Aalst als een goed gestemde gastheer de scepter zwaaide, gaat verder als 'Mevrouw Suzanne van Razenberg'. Zij wordt de opvolgster van Michel van Aalst die vanaf maart 2010 het café draaide. 
De 41-jarige  Michel [*1973] vindt zich nu nog jong genoeg om van beroep te veranderen. 'De horeca is 70 uur per week draaien en ik  wil ook nog wat aan mijn privé hebben,' zegt Michel, die er ruim een week geleden met  vrienden een afscheidsavond hield. Michel is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

-Rechts: Postelstraat 10, een horecazaak van Jan van Son, verandert
van 'Mijnheer Van Aalst' in  'Mevrouw Razenberg..'  ??


foto © paul kriele, 16 augustus 2014.
 
 -Links: De toen -nóg jongere - Michel van Aalst bij de start dat jaar van café 'Mijnheer Van Aalst' op Postelstraat 10.foto © paul kriele, 17 oktober 2010.

Op 20 augustus 2014 gaat de - al een eeuw bestaande- horecazaak* op Postelstraat 10 onder leiding van Suzanne Razenberg die afkomstig is van de Galaxy/ weer open, maar de nieuwe naam is nog niet bekend. Het horecadeel van pand staat op naam van de horeca-ondernemer [Karrenstraat] Jan van Son.

*Café/bar Mijnheer van Aalst heeft als voorgangers 'Open Minded' en Café Joost. Van oudsher stond het bekend als'Oud Keysershof' olv Don Teffer, maar in de jaren 20-30 van de vorige eeuw begon er Jan Bosmans, de grootvader van Hans Bosmans.