Officiële opening Grieks restaurant Cavos door Rob Geus

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-10-2014 | Gewijzigd op: 16-10-2014
Woensdagnamiddag 15 oktober 2014 opende Rob Geus van de Smaakpolitie het nieuwe Grieks Restaurant Cavos aan de Oude Dieze.
Op de feestelijke uitnodiging van de restaranteigenaar Ilias Deligiorgis waren vele bekenden, familieleden en relaties afgekomen. Zij lieten zich door de keukenbrigade olv Ilias' schoonzoon verrassen met Griekse en mediterraanse specialiteiten. Dat culinair hoogstandje wil Ilias zijn gasten ook in de toekomst steeds voor zetten: Grieks met een Frans tintje en tegen heel acceptabele prijzen! Ook de wijnen van het huis Cavos zijn geweldig.

Het moment van het doorknippen van het lint voor de deur van Cavos met links Rob Geus en rechts Ilias Deligiorgis. foto's © paul kriele, 15 oktober 2014.

De opening verrichtte Rob Geus, bekend van de tv als keurder van restaurantkeukens. Geus had een drukke Bossche dag. 's Morgens werd al bij Hotel Central en keurmerk afgegeven. Directeur Karin Rademaker toonde zich erg verheugd met het keurmerk van Geus maar accepteerde ook wel enkele tips ter verbetering.

-Boven:  Het rijkelijk, en met oog voor details en met smaak, ingericht interieur van Cavos. Op de rechter foto de bovenetage.
-Rechts: De keukenbrigade in actie
.

foto's © paul kriele,  15 oktober 2014.

Over Ilias' kwaliteiten en diens keukenbrigade was Geus ook heel lovend. 'Ik kan met een gerust hart deze zaak achterlaten. Het is een toevoeging voor de stad. Den Bosch mag blij zijn met zo'n gedreven ondernemer,' zei Geus die blijkbaar in zijn leven nog nooit een dergelijke ondernemer was tegengekomen. Geus: 'Je bent een perfecte zakenman, die de Griekse keuken in een modern jasje had gegoten. De keuken is picco bello '.Attent en charmant personeel van Cavos.

foto © paul kriele, 15 oktober 2014.
 


Terug naar boven