Tante Wonnie overgenomen door Otto van den Groenendaal & Nick van Rijn

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-06-2019 | Gewijzigd op: 11-06-2019
Otto van den Groenendaal en Nick van Rijn nemen Surinaams getint restaurant Tante Wonnie op Hinthamerstraat 115  over.
De horecaondernemers Otto van den Groenendaal van 't Pumpke en Nick van Rijn, voorheen van KEK, nemen ook het personeel en chef kok Daniël Rokven  over. Dat meldt het  Brabants Dagblad  [dd.11062019].

Bericht van 7 november 2014 Pand+ restaurant De Opera gekocht door Tante Wonnie 
Situatie april 2015 Inmiddels is op Hinthamerstraat 115 de grootscheepse verbouwing aan de gang. Het interieur op de begane grond werd volledig leeggepeld. Ook kregen de nieuwe eigenaars, David Biersteker en Jermain Chin-A-Joe,  toestemming om de kelder uit te diepen.

Bericht 7 novembet 2014: Verkoop pand Hinthamerstraat 115 [ Opera/La Bachuron]
David Biersteker en Jermain Chin-A-Joe vanTante Wonnie op Karrenstraat 6-8  hebben pand en restaurant De Opera dat al vana februari bistro La Bachuron is, van Harrie Hendriks gekocht.
Hinthamerstraat 115 [2e pand van rechts]
Restaurant De Opera, dat sedert februari dit jaar verder is gegaan als bistro La Baluchon, stopt.
Harrie Hendriks geeft na 40 jaar horeca de brui aan dit vak en gaat
waarschijnlijk in Italië iets nieuws beginnen.  

Bij Harrie Hendriks kwam toevallig een geschikte koper langs die het hele zaakje wilde overnemen. Maar het zal zomer 2015 worden vooraleer
Tante Wonnie [Karrenstraat 6-8] op Hinthamerstraat 115 verder gaat.


foto 's © paul kriele, 25 oktober 2013.

De overname in februari j.l van restaurant naar bistro –en nog wel onder begeleiding van Harrie zelf- door de Sacha de Vries en Julio van der Hagen gaat niet door. De twee die al langer in De Opera werkzaam waren, hebben van de zomer alsnog afgehaakt. Zij voelen zich nog niet in staat het etablissement als bistro La Baluchon voort te zetten, licht Harrie toe.
Voor Harrie Hendriks, die al 40 jaar horeca er op heeft zitten, kwam er toevallig rond dat moment een koper langs.
David Biersteker en Jermain Chin-A-Joe vanTante Wonnie in de Karrenstraat 6-8 waren op zoek naar beter pand met woonetage en afhaalmogelijkheid. Dat past in hun wensen, zodat de koop gesloten kon worden.
 


Karrenstraat 6-8 waarin [afhaal-]restaurant Tante Wonnie
verhuist pas volgend jaar zomer naar de Hinthamerstraat 115
.

foto © paul kriele, 30 september 2010.

Volgend jaar zomer loopt het huurkontrakt van Karrenstraat 6- 8 af en gaan beiden verhuizen naar de Hinthamerstraat 115. Daar wordt onze formule voortgezet aldus David. Dus Tante Wonnie zit over krap een jaar als [afhaal-] restaurant met Surinaamse, Creoolse , Javaans-Hindoestaanse en Chinese gerechten op Hinthamerstraat 115, voorheen Bistro La Baluchon.
En Harrie Hendriks….?, die overweegt een nieuw avontuur in Italië aan te gaan, zijn favoriete land, om daar wat te beginnen in de horeca of de wijnbouw.

Terug naar boven