Snellestraat: Compas na verkoop verder als Nom Nom

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-12-2014 | Gewijzigd op: 20-04-2017
Jan-Geert van Rosmalen en Debby de Noorlander hebben restaurant het Compas op de splitsing Snellestraat/ Postelstraat overgenomen. De nieuwe naam wordt Nom Nom, wat afgeleid is van internettaal, maar ook staat als uitdrukking voor 'lekker eten'.
De horecalieden, Jan-Geert, voorheen van het Keershuys [Lepelstraat] en Antoine [Kruisstraat] en Debbie als bedrijfsleider bij DIT [Snellestraat], gaan er een product- bewust restaurant van maken. De kaart is Europees/Aziatisch getint en deels biologisch.
Het pand kwam vrij doordat Michiel Jonker van ‘Twee keer bellen’, die samen met Yves Mommersteeg eigenaar is van Buitenhof, met Compas stoppen.

Het zakenduo Jan-Geert van Rosmalen en Debbie Noorlander zetten het restaurant op de splitsing Snellestraat-Postelstraat voort onder de naam Nom Nom. Hoekpand Snellestraat, Postelstraat.
Voortaan Nom Nom, voorheen Compas en daarvoor Heer Kocken en daarvoor Riverside.

foto © paul kriele, 21 augustus 2010.

De 33–jarige Jan van Rosmalen: ‘Voor ons betekende dat een kans om een nieuwe start te kunnen maken en iets voor ons zelf te gaan doen.
De formule van ‘Nom Nom’ is kortweg: lunch, borrel en diner. En qua inrichting vernieuwend en fris, met een eiken bar en een eikenvloer. .
‘En wat de kaart betrteft, ‘ zegt de zoon van een echte Bosschenaar, wijlen Harrie van Rosmalen, ik wil mijn gasten meer bewust van eten maken o.a. door eerlijke - soms biologische - producten. ‘Nom Nom’ heeft een kleine, op de seizoenen afgestemde, steeds wisselende kaart.

De plannen van de 32 jarige Debbie Noorlander en haar zakenpartner, chef kok Jan-Geert van Rosmalen zijn om ook ’s avonds na tienen de gasten met kleine hapjes te serveren.
‘Nom Nom’ verkeert nog in een verbouwing, maar de opening staat voor rond de jaarwisseling gepland.