In Grassofabriek: Terug van weggeweest restaurant 'Anderhalf'

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-03-2018 | Gewijzigd op: 10-03-2018


Net zoals in het najaar van 2016 [in De Heus aan de Tramkade] openen Peter Derks en Roland van Balen, als het duo  'De Spijsbereiders', een pop uprestaurant -dit keer - in de Grassofabriek aan de Parallelweg en dit keer ook met de naam 'Anderhalf'.

Dus terug van weggeweest, na een periode waarin zij via zijprojecten het 'meest innoverende horecaconcept' [denken te] hebben bedacht...

Dat concept is te proeven en mee te beleven aan een inschuifbare lange tafel, die na elk gerecht wegschuift naar de keuken om daarna weer vijf maal -nieuw gedekt en themagewijs - terug te keren. Voor € 125 per couvert.
Vandaar de naam voor hun restaurant dat maar 30 avonden open blijft: 'Anderhalf'. Na deze horeca tussenfunctie ondergaat het Grassogebouw, dat eigendom is van de gemeente[ BIM], een verbouwing tot bedrijfsverzamelgebouw voor startende ondernemers in de ICT.

Voor meer info zie de site van Anderhalf 

Bericht van 29 september 2016 Restaurant Anderhalf terug van weggeweest

Het pop up  restaurant Anderhalf is terug op de Tramkade.

Het pop up restaurant Anderhalf opent begin november weer haar deuren in De Mengfabriek/ De Heus aan de Tramkade.
Peter Derks en Roland van Balen gaan onder de noemer 'de Spijsbereiders op de eerste etage van de Mengfabriek weer culinair pionieren. Tijdens een eerste editie zo zeggen zij, is er geproefd en in de tweede editie zullen grenzen worden verlegd.
Vijftiendagen lang is er elke avond plaats voor 20 gasten voor een vijfeneenhalve gang, te serveren aan een lange rekte tafel.  De aankleding van de tafel wisselt met het steeds nieuwe thema van de gerechten.

>Zie ook www.eenkommavijf.nl