Heropening restaurant Artisan als 'Aarde' in nieuwe formule /interieur

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-03-2018
Woensdag 28 februari 2018 heropende restaurant Artisan op Verwersstraat 24  onder de nieuwe naam 'Aarde' dat duidt op de nieuwe weg  die de keuken in slaat. Ook het interieur is vernieuwd. Dankzij de tips die het echtpaar Laurens-Frans [50] en Lonneke Buijze [42] van hun twee dochters kregen, kwamen zij tot het besef om een nieuwe weg in te gaan. De kaart blijft ook vlees vermelden, maar er gaat meer accent op vegetarisch gelegd worden.
 
Restaurant Artisan op Verwersstraat 24
heropende woensdag 28 februari 2018 als 'Aarde'. 

Duurzaam [hout] interieur van 'Aarde'
dat naast wereldse gerechten het
accent legt op vegetarische en
biologische gerechten en [fris-] dranken.

 

Onder leiding van een jonge, nieuwe partner Bo Raynor [26 jaar] komen gerechten uit alle hoeken van de wereld uit de keuken met een nadruk op groente en biologische en lokale producten, aldus Lonneke.
Ook het interieur is vernieuwd en duurzaam ingericht. Daarin komt groen sterk naar voren en dat is nu dus niet alleen merkbaar op de menukaart. Ook de drankenkaart bestaat vrijwel uitsluitend uit biologische [fris-]dranken. 

Aarde is een samenwerking aan gegaan met Earth Concepts dat 100% van de nettowinst investeert in waterzuiveringssystemen in hulpbehoevende landen.
Bericht van 5 februari 2018:  Nieuwe formulie en nieuw interieur restaurant Artisan

Restaurant Artisan op Verwerstsraat 24  van Laurens-Frans en Lonneke Buijzer, is deze maand gesloten voor een metamorfose, zowel qua inrichting als qua concept. De zaak heropent na een verbouwing naar een meer populaire sfeer begin maart 2018.

De horcaondernemers, die in maart 2005 in de Verwersstraat  begonnen, zijn met een compagnon een nieuwe formule aangegaan. Buiten de sfeer van het restuarant, dat ook minder sjiek en vlotter wordt, betreft de omslag ook de kaart die uitgaat van natuurlijke producten en een andere prijs. Dat maakte Frans-Laurens en Lonneke vandaag, maandag 5 februari 2018 bekend.

Het echtpaar is met een compagnon, die haar sporen al heeft verdiend zowel als culinaire chef en ook als sommelier, een zakelijke verbintenis aangegaan. Daarover en over de formule en de nieuwe naam zal na de verbouwing meer bekend worden gemaakt.

Verwersstraat 24 Artisan

-Het echtpaar Laurens-Frans en
Lonneke Buijzer dat  na  13 jaar met
een compagnon een nieuwe weg inslaat. 
Middelste - grijze - pand Verwersstraat 24.

foto's © tafelreserveren.nl [boven]
en paul kriele,  6 februari 2018.
 

Terug naar boven