Willem-Jan Klomp, sommelier bij Noble gepromoveerd tot Meestergastheer

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-11-2018 | Gewijzigd op: 28-11-2018
Dinsdag 27 november 2018 is de Willem-Jan Klomp, maître./sommelier bij restaurant Noble [Vughterbastion] geînaugureerd tot Meestergastheer. Dat gebeurde in aanwezigheid van onder meer familie en oud-collega's. De inauguratie gebeurde door Roland Peijenburg van restaurant De Zwaan in Etten-Leur,  oud leermeesten van Wilem-Jan.
Deze promotie vond plaats nadat Klomp een proef had afgelegd, die de veelzijdigheid, vakmanschap en professionaliteit en wijnkennis van de kandidaat aantoonde. Maar het traject is langer. Klomp moest ook aantonen dat hij meesterwaardig is en uiteindelijk de meesterproef afleggen. Tenslotte ontving Klomp het  Meesterlint en het SHV Meesterdiploma.

De titels meesterkok, meester cuisinier en meester gastheer worden  toegekend door SHV, waarvan de secretaris Hanneke  Westland bij aanwezig was

Middenin de nieuwe maitre/sommelier.
vlnr:m gastheer Leon IJepelaar, Saîd Maher, Hanneke  Westeland, Willem-Jan Klomp, meesterkok/cuisinier Edwin Kats en Roland Peijnenburg.


..............................................................