Op Torenstraat 6 eenvoudig cafetaria Fushion Bowls geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-07-2020 | Gewijzigd op: 24-07-2020
Het heeft langer geduurd dan was voorzien. Door omstandigheden, procedures en door milieubezwaren van omwonenden is het cafetaria op Torenstraat 6 volgens een andere formule heropend. Attila Cekic, zoon van de uitbater van de shoarmazaak om de hoek [Hinthamerstraat 87] gaat in het voormalige restaurantje Sint Janneke met frites en dergelijke, het assortiment omgezet in wraps, soepen, salades, hot bowls en smoothies.  Bij Fushion Bowls kunnen de gerechten ook worden af gehaald.
In voorheen Sint Janneke op Torenstraat 6, heeft Attila Celick onder de naam BOWLS, een restaurantje met diverse kleine gerechten  geopend. 

foto © paul kriele, 22 juli 2020.
..................................................

Bericht dd 26 augustus 2019 Vertraging opening cafetaria op Torenstraat 6 voorheen St.Janneke
Update van onderstaand bericht. De exploitant van het cafetaria op Torenstraat 6, waar hij na een verbouwing een nieuw cafetaria wil openen, Attila Cekic,  heeft milieuproblemen rond de vergunning voor zijn zaak. De omwonenden hebben bezwaren gemaakt ivm stankoverlast. Daardoor is de verbouwing vertraagd. 

Bericht van 26 augustus 2019 Cafetaria op plek Sint Janneke im Torenstraat 6.
Op Torenstraat 6, voorheen cafetaria Sint Janneke van Martin Sprengers,  begint de zoon van de eigenaar van de shoarmazaak De-Luxe op Hinthamerstraat  87, Attila Cekic jr. een  restaurantje. De sfeer en welk genre is nog niet bekend. Cekic sr. en jr. zijn nog op vakantie. 
Op dit moment is het bevriend klussenbedrijf Jeroen Bosch het pandje aan het verbouwen en herinrichten.
De vorige uitbater, Martin Sprengers, die eerder ook de Basiliek op de hoek met de Hinthamerstraat leidde, heeft onlangs afscheid genomen van een baan in de horeca, zo vertelde hij. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging. 'Ik ben al ergens mee bezig.'
Martins vader, Bart Sprengers [ *1930  +2017], voormalig Suisse in de Sint Jan, was eertijds eigenaar van het pandje.
 
Torenstraat 6, bekend als
cafetariaSint Janneke,
gaat verder als restaurantje.


foto © paul kriele, 26 augustus 2019.
...................................................................
 


Terug naar boven