Einde Café Opium op Parade in zicht

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-02-2020 | Gewijzigd op: 08-02-2020
Door verwikkelingen mbt de vergunningsvoorschriften gaat café Opium op de Parade -wanneer de bezwaren door uitbater Jeroen van Waarden niet worden erkend- voorgoed op slot. 
In het verleden zijn er wat dingen gebeurd, zoals drank aan een minderjarrige geschonken en op elf-elf was de zaak overvol, waardoor handhaving is opgetreden. De zaak olv Jeroen van Waarden had al  eerder waarschuwingen gehad, zegt burgemeester Jack Mikkers, die tot sluiting is overgegaan.  Dat meldt het Brabants Dagblad dd. 0802020. De sluiting is gebeurd door op 6 januari de vergunning in te trekken vanwege, zoals dat heet, de Openbare Orde. 'Want,' zo zegt Mikkers, 'boetes en waarschuwingen leverden niets op'. Van Waarden heeft bezwaar tegen de maatregel ingediend.
Mogelijk heeft zich al een nieuwe uitbater aangediend die opnieuw een horecaverginning moet aanvrage en wiens achtergrond daarbij wordt belicht. Het gaat om Roy Duivenvoorde en Kevin Nijenhuis die daar met de formule 'Velvet feel good bar' [ Facebookmeldingen] willen beginnen. 
 
......

Parade

Het lege terras duidt op
de sluiting van café Opium
die geregeld de horecavergunning
zou hebben overschreden.
Roy Duivenvoorde gaat met
Kevin Nijenhuis op deze locatie
verder met een nieuwe formule. 


foto © paul kriele, 8 februari 2020.
..................................................................