Velvet Feel Goodbar op Parade geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-06-2020 | Gewijzigd op: 17-06-2020
Opvolger van Opium  op Parade Velvet Feel Good bar  geopend. 
.....
Interieur van de Velvet Feel Goodbar op de Parade.
foto © juni 2020, velvet feel goodbar

Donderdag 10 juni 2020 is op de plek van Opium op de Parade de bar met een nieuwe formule geopend: Velvet Feel Goodbar.
De bar van Kevin Nijenhuis en Roy Duivenvoorde is bedoeld als een borrelbar, maar er zijn ook lunches en 's avonds kleine bites. Specifiek richt Velvet zich op het borrelpubliek van de vrijdagmiddag, waarbij een dj voor de muziek zorgt. 

Bericht van 8 februari  2020 Einde café Opium in zicht
Door verwikkelingen mbt de vergunningsvoorschriften gaat café Opium op de Parade -wanneer de bezwaren door uitbater Jeroen van Waarden niet worden erkend- voorgoed op slot. 
In het verleden zijn er wat dingen gebeurd, zoals drank aan een minderjarige geschonken en op elf-elf was de zaak overvol, waardoor handhaving is opgetreden. De zaak olv Jeroen van Waarden had al  eerder waarschuwingen gehad, zegt burgemeester Jack Mikkers, die tot sluiting is overgegaan.  Dat meldt het Brabants Dagblad dd. 0802020. De sluiting is gebeurd door op 6 januari de vergunning in te trekken vanwege, zoals dat heet, de Openbare Orde. 'Want,' zo zegt Mikkers, 'boetes en waarschuwingen leverden niets op'. Van Waarden heeft bezwaar tegen de maatregel ingediend.
Mogelijk heeft zich al een nieuwe uitbater aangediend die opnieuw een horecaverginning moet aanvrage en wiens achtergrond daarbij wordt belicht. Het gaat om Roy Duivenvoorde en Kevin Nijenhuis die daar met de formule 'Velvet feel good bar' [ Facebookmeldingen] willen beginnen. 
 
......

Parade

Het lege terras duidt op
de sluiting van café Opium
die geregeld de horecavergunning
zou hebben overschreden.
Roy Duivenvoorde gaat met
Kevin Nijenhuis op deze locatie
verder met een nieuwe formule. 


foto © paul kriele, 8 februari 2020.
..................................................................


Terug naar boven