Traiteur-cateraar De Opera op Helvoirtseweg 122 in Vught geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-04-2020 | Gewijzigd op: 03-04-2020



In Vught -dit keer bij uitzondering- is  op  Helvoirtseweg 122,  De Opera,  traiteur catering & delicatessen geopend. Woensdag 1 april 2020 vond de
opening plaats.

Voor ingewijden met de Bossche horeca is 'De Opera' geen onbekende. Onder dezelfde naam was  'De Opera', als culinair etablissement, gevestigd op Hinthamerstraat 115, waar nu Tante Wonnie is gekomen.
 
Helvoirtseweg De Opera
Nils en Joost Hendriks
die de nieuwe Vughtse traiteur-cateraar
dDe Opera gaan leiden
.

foto © henk van esch,
3 april 2020.

............................................

De Opera werd geleid door Harrie Hendriks die zich intussen laat assisteren door zijn beide zonen Nils en Joost. De nu 60-jarige Harrie, die al in zijn 25-jarige Bossche periode [1988-2013]  een topchef was, staat hoofdzakelijk in de keuken.
'De Opera' is gekomen op de plek waar Den Otter eerder een catering en traiteurie begon. De kaart laat een breed scala aan culinaire hoogstandjes en gewone lekkernijen zien.

Behalve afhalen is de zaak ook gespecialiseerd in catering. Dat gaat van lunches [bijv. luxe broodjes] , buffetten als feestavonden, parties en /diners.
Graag somt Harrie wat Italiaanse specialiteiten op, zoals kazen en Italiaanse snijwaren.  Ook zuivel uit glazen flessen, verfijnde wijnen en Boeren kazen uit Holland. 
Voor meer info www.de-opera.nl