Markt: terras Paternoster ingericht als huiskamer

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-10-2020 | Gewijzigd op: 10-10-2020
Behalve het welkome huiskame idee, en een uitnodigende datinghoek valt bij elke kroeg, dus ook hier bij  de Paternoster op de Markt, dat  je wordt geregistreerd en dat je je handen eerst dient te desinfecteren.   foto © paul kriele, 10 oktober 2020.
 
De Paternoster dat van een deel van het terras tot huiskamer heeft gemaakt, met nostalgische dingetjes zoals hieronder een open haard en een afbeelding van hen open luchtdiner op de Markt in 1985 met daarop enkel 'vliegende' nonnen van het Grôôt afgebeeld. Rechts Nicole Henkelman. foto's  © paul kriele, 7 oktober 2020. 

Het terras van de Paternoster op de Markt is erg geliefd. Helaas is het aantal plaatsen door de regels van de Veiligheidsregio Noord-Oost Brabant teruggebracht naar 40. De uitbaters, Bert en Nicole Henkelman werden door een bekende Bossche mecenas op de idee gebracht daar eens een open lucht datinghoek te installeren. Dat zou mooi passen in de ouderwetse huiskamer die recentelijk, rechts naast de Paternoster onlangs door hen was ingericht. Het is een nostalgische huiskamer met een open haard, oude kleedjes op de vloer, alles in de jaren vijftig sfeer. Maar of de Henkelmannen er ook een Dating plek van willen maken. ‘Dat zou teveel stoelen schelen,’ reageert zakenvrouw Nicole.