Nieuwe loot aan Bossche horeca: GoPasta

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-07-2009 | Gewijzigd op: 08-07-2009
Een nieuwe formule een fris ogende zaak en een perfect product dat is in het kort de opzet van GoPasta.nl.
Bedrijfsleider GM Zakaria leidt deze kleurijke zaak op de Vismarkt, die gevestigd is naast de sigarenzaak.
Vanaf vrijdag 10 juli 2009 draait ie officieel, maar dezer dagen is het nog een beetje 'de generale'.

Het  snuisterijenpandje op de Vismarkt is  geheel van aanzien en opzet veranderd:  PastaGO is een fris ogende meeneemzaak met koffie, sapjes, pizza;s en vooral pasta's om mee te nemen. 
foto's © paul kriele, 7 juli 2009.
Het team van dit meeneemrestaurantje met  rechts bedrijfsleider GM Zakaria en naast hem de initiatiefneemster van de formule PastoGo  Helga van der Horst.

Helga van der Horst uit Wijk en Aalburg heeft met haar partner Michael Eckhart,  drie jaar aan dit nieuwe concept gewerkt.   
'Het concept is eenvoudig,' legt Zakaria uit: 'Je begint 's morgens met een sapje en/of koffie en een broodje, de lunch stel je samen in een combinatie met een slice pizza [€ 2.00], een drankje en een smoothie [sapje in combinatie met ijs en/of yohgurt] voor € 2.75 en ' s avonds een pasta in een leuk handig doosje verpakt compleet met vork. Voor € 5.90  om mee te nemen.
'De sauzen worden geïmporteerd uit Italië, maar aangepast aan de smaak van de Nederlanders,' aldus Van der Horst. 'Hier nemen we pasta als hoofdgerecht, de Italianen eten het als voorgerecht. De Nederlanders letten meer op de inhoud van de sauzen. Die moeten lekker dik zijn en gevuld. Italianen houden meer van dunne sauzen en veel pasta.' 

Den Bosch mag vrijdag 10 juli de primeur beleven op de dag van de officiële opening. Utrecht volgt half augustus, Breda eind dit jaar en Eindhoven waarschijnlijk begin 2010. Het streven is erop gericht om spoedig 7 zaken te kunnen starten, aldus Van der Horst die voorheen met haar partner de catering en dergelijke op beurzen en evenementen verzorgde.
Voor meer info www.gopasta.nl