Pilkington’s onderging een metamorfose naar popup Winter-shop

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-11-2020 | Gewijzigd op: 08-11-2020
Pilkington’s onderging een metamorfose naar popup Winter-shop
Het sfeervolle restaurant Pilkington’s op Torenstraat 5 is in voor de feestelijke decemberdagen omgetoverd tot een Wintershop. De inrichting is compleet met guirlandes, kerstaccessoires en honderden kerstballen aan het plafond. Achterin de zaak,  in de tuinkamer staat de tafel feestelijk gedekt onder honderden kerstballen.
De sfeer waarmee Pilkington's op Torensstraat 5 is ingericht straalt door de ruiten naar buiten. De eetzaal in de tuinkamer hangt vol met honderden kerstballen boven een prachtig gedekte tafel.  foto's © paul kriele, 5 november 2020.

Dit food-en kerstwinkelconcept is bedacht en uitgevoerd door Bart en Angelique Derks- Belgers. Daarbij werden zij geadviseerd door de stylist  Toine van den Bergh en voor de decoraties en aankleding waren de leveranciers erg toegeeflijk.
Aanleiding voor dit alternatief waren de beperkende regels die corona de horeca oplegt. Bart schakelde voor de high tea’s ook over naar een afhaalservice. Naast de High Tea’s, scones, brownies, cakes en apple crumble ontwikkelde Pilkington’s haar eigen delicatessen, zoals chutneys, lemoncurd, clotted cream, jams, kruidenzout en verse home smoked salmon. Hiermee vormt de online verkoop en take-away assortiment een onderdeel van de rijk gedecoreerde kerstwinkel.

Met de feestelijke kerstwinkel onderstreept Pilkington’s nog eens extra haar dertig jarig bestaan.

 
Op en top kerststemming met  guirlandes, kerstaccessoires en via een kerstboom naar een feestelijk gedekte tafel. foto's © paul kriele en bart derks, 5 november 2020
....................................