Op Verwersstraat 58 Surinaams restaurant De Toko geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-11-2020 | Gewijzigd op: 24-11-2020
Op Verwersstraat 58 is Surinaams restaurant  De Toko sedert begin november 2020 geopend. Op die plek zat voorheen restaurant  Taste By Dirk.
De gedreven Sam Fokkens liet zich leiden door zijn liefde voor het eten en de passie voor het vak van restaurateur. 'Het is wel lef,' geeft Sam toe.
Bij De Toko staat het echt Surinaams eten hoog  in het vaandel, beaamt deze Bosschenaar,  die zijn opleiding genoot in de horeca.  
Naast het vaste deel in een stijlvolle inrichting is er ook een corner voor det take-away Surinaamse gerechten.  Ook in dat opzicht heeft Sam oog voor de details gezien de smaakvolle verpakking voor de Surinaamse afhaalmenu's. 
zie ook www.detokotogo.com.
Voor deze stap werkte Sam Fokkens bij Corner Bakery waar hij met twee compagnons de keten van  de Corner Bakery opzette en runde. 
.............................
-Hieronder: De trendy verpakkingsdoos voor het Surinaams afhaalmenu. 
-Daaronder: De 27-jarige lefhebber, zoals hij zichzelf omschriift, bij zijn lef om een eigen restaurant te beginnen: een echt Surinaams [afhaal-]restaurant De Toko en  nog wel in de mooiste straat van de stad. De Verwersstraat heeft naast mode en cultuur ook in culinair opzicht iets te bieden. 
 ..................................
...................