Drie vrienden beginnen afhaalrestaurant de Kakelclub

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-01-2021 | Gewijzigd op: 17-01-2021
Drie vrienden, te weten Tim, Jeroen en Sander beginnen afhaalrestaurant De Kakelclub. Dat restaurant is volledig gericht -via online bestelling -op take-out en delivery, voor de kipliefhebbers. Juist in de coronatijd speelt dit soort horeca-ideeën waar de drie op inspelen. De drie jonge ondernemers hebben als voorgeschiedenis: Tim als sous-chef bij Roels, Jeroen in de keuken bij Picasso en Sander als kok bij Zoetelief.
...........
Drie jonge ondernemers met ervaring in de horeca van de  Korte Putstraat
Tim, Jeroen en Sander. Onze formule is: een fast-casual restaurant:
met een snelle service en de focus op take-out & delivery.,

Tim: ‘Al jaren wilden we zelfstandig zijn, maar het concept nog niet. We hebben lang gebrainstormd over het concept en kwamen uiteindelijk tot de conclusie: iedereen houd van kip’. Sander: ‘Onze specialiteit is de Korean Fried Chicken. Dubbel gefrituurde verse kip, met een speciale Koreaanse saus als coating'. Tim: ‘We willen niet als een standaard gefrituurde kippentent te boek staan, maar ons onderscheiden van de rest, zodat we goed opvallen.
Alle drie hebben een HBO-achtergrond en hebben al een tijdje gewerkt ‘in het bedrijfsleven’. Die kantoorbaan was niks voor de mannen en al snel gaven ze deze richting op en zijn ze gaan doen wat ze echt leuk vinden: conceptueel bezig zijn met eten.
Zie de site van de Kakelclub op het Hinthamereinde: Kakelclub