Op Vughterstraat 67 komt ‘Oven aan, kom er aan’

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-03-2021 | Gewijzigd op: 06-03-2021
Vughterstraat 67 komt ‘Oven aan kom er aan’’ van de Spijsbereiders 
In het hoekpand Vughterstraat 67- Postelstraat, waar al van alles in heeft gezeten, daar opent op 1 april 2021 'Oven aan, kom er aan' ,een Bossche maaltijdbezorgdienst, tevens ook afhalen/verkoop aan de deur. foto's © paul kriele, 5 maart 2021.


De al bekende maaltijdbezorgdienst van ‘De Spijsbereiders’ gaat verhuizen naar een groter pand op de hoek Vughterstraat 67 met de Postelstraat. Dat winkelpand is royaler, zeggen Peter en Roland van De Spijsbereiders’. Bovendien gaan we hier naast de bezorgdienst ook aan de deur maaltijden verkopen. De maaltijden van ‘Oven aan kom er aan’ zijn bijv. uitgebreider dan bijv. de gekoelde maaltijden die bij AH in de koelingskasten liggen. Bij ons is het een volledige maaltijd. Dus met een salade of wat er die dag bij hoort. En dat ook nog alles beneden een tientje ! Oven ‘aan kom er aan’ is een initiatief van Jacques van Geffen en Frank Reinders van Dit en Buurt.
Onze specialiteit is op dit moment, zegt Peter, Gado Gado met een Aziatische salade. De opening van ‘Oven aan, kom er aan’ is op 1 april 2021.