Bosque nieuwe cateraar & traiteur/ einde Tijdink & Tijdink

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-03-2021 | Gewijzigd op: 08-03-2021
Kay Megens en Lennard van der Plas zijn op Hinthamereinde 15 c een cateraar annex traiteur gestart.  De zaak wordt  dinsdag 9 maart 2021 door wethouder Jan Hoskam geopend. De naam Bosque verwijst naar Den Bosch en doet dat ook -als Spaans woord - voor bos.
De kaart van Bosque vermeldt smaakvolle en dag verse maaltijden, broodjes, soepen, gedroogde worstjes en wijnen, sappen en bieren  en ook kazen en coffee to go. Bijzondere aandacht vraagt Kay Megens voor fusion gerechten die bereid zijn met seizoens gebonden producten die veelal afkomstig zijn uit de regio.

Kay Megens en Lennard
van der Plas zijn op Hinthamereinde 15c
[voorheen Tijdink & Tijdink] Bosque, een cateraar en traiteur gestart.

....................................................
.

De jonge en veelbelovende ondernemers  hebben hun horecaopleiding gevolgd aan de Hogere Hotelschool in Maastricht.Naast de liefde voor elkaar hebben zij een passie voor lekker eten en drinken en dat past weer goed in de Bourgondische stad 's-Hertogenbosch.
Ervaring in het culinaire vak deden de begin twintigers intussen op in wereldsteden als Londen, Madrid, Barcelona en Amsterdam.

Cateraar Tijdink en Tijdink is gestopt
De nieuwe cateraar Bosque is ingetrokken in het pand Hinthamereinde15c,  waar de zussen Tijdink twintig jaar een vergelijkbaar vak hebben uitgeoefend. Zij vonden het tijd te stoppen om aan een nieuwe carrière te beginnen.